Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Siema ekipa! Zacz??em my?le? o odnowieniu swojej kuchni i zastanawiam si? nad trendami na 2023. Chcia?bym co? fajnego, nowoczesnego, ale bez przep?acania. Macie jakie? dobre rady albo pomys?y na to, jak ugry?? temat? Szczeg?lnie interesuj? mnie rozwi?zania funkcjonalne, kt?re nie wyjd? z mody za rok. Wiem, ?e niekt?re materia?y mog? by? dro?sze, ale mo?e s? jakie? triki, ?eby zaoszcz?dzi?? Dajcie zna?!
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Skup si? na jako?ci u?ytych materia??w. Lepsze prze?yj? d?u?ej ni? jeden sezon trend?w.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
W pe?ni zgadzam si? z tym, co powiedzia? poprzednik. Jednak warto te? pomy?le? o kwestiach praktycznych ? ergonomia pracy w kuchni jest kluczowa. Pami?taj o odpowiedniej wysoko?ci blat?w i dost?pno?ci sprz?t?w AGD. Modne s? teraz otwarte p??ki i szafki bez uchwyt?w dla bardziej minimalistycznego wygl?du.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Czyta?am ostatnio du?o na temat inteligentnych rozwi?za? w kuchniach. Smart o?wietlenie czy systemy zarz?dzaj?ce odpadami mog? by? super praktyczne i nowoczesne jednocze?nie! A co my?licie o strefach pracy? To by mia?o sens w kontek?cie funkcjonalno?ci.
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Przemianowanie kuchni to jak malowanie obrazu - najpierw trzeba mie? wizj? ca?o?ci, a potem dobiera? szczeg??y barwy i faktury tak aby tworzy?y harmonijn? kompozycj?. Moim zdaniem dobrze jest postawi? na klasyk? z nutk? nowoczesno?ci ? bia?e fronty nigdy nie wychodz? z mody a dodanie np. metalicznych akcent?w nadaje charakteru ca?emu wn?trzu.
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dobra rada z tymi frontami! A s?yszeli?cie co? o tym "living kitchen"? Podobno granica mi?dzy salonem a kuchni? si? zaciera...
Liczba postów: 476
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Tak, to coraz popularniejszy trend zwany 'open space'. Pomy?l jednak czy taka opcja pasuje do Twoich nawyk?w ?yciowych i wielko?ci mieszkania.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Rozmywanie granic mi?dzy pomieszczeniami faktycznie mo?e doda? lekko?ci i przestronno?ci ca?emu mieszkaniu. Ale wa?ny jest te? dob?r odpowiednich materia??w i faktur - harmonijnie musz? wsp??gra? z reszt? domu.
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Zaintrygowa?a mnie ta idea open space... S?dzi?am ?e mo?e to zaburzy? organizacj? pracy w kuchni ale widz? du?y potencja? w integracji ?ycia rodzinnego.